Akiket ajánlok

Gyakran szerzünk rossz élményeket szakemberek terén.
Itt olyan szakembereket névsorát szeretném megjeleníteni akiket jó szívvel ajánlok, ajánlunk közösen.

Ha tudsz az ország bármely részén olyan céget, vállalkozót, akit Te is szívesen ajánlanál mások számára, jelezd felém és felrakjuk az elérhetőségét.


Könyvelő
Saját pozítiv tapasztalat alapján ha pontos, preciz, megbízható,könyvelőt keresel,  akkor Damina Anikót nagy szeretettel ajánlom. Szakmailag felkészült, segítőkész és ami nagyon fontos lelkiismeretes.

Damina Anikó mérlegképes könyvelő vagyok.

A Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után, felsőfokú Külkereskedelmi Ügyintézői szakképesítést szereztem, majd munkám során lehetőségem nyílt bepillantani a számviteli, könyvelési feladatokba, ami szinte rögtön magával ragadott! Ezt követően a mérlegképes könyvelői tanfolyamot, majd a Társadalombiztosítási és Bérügyintézői tanfolyamot végeztem el, illetve azóta folyamatosan, szinte havi rendszerességgel járok szakmai továbbképzésekre.

Közben néhány kisebb Vállalkozás könyvelését elvállaltam otthon, a főállásom, és gyermekeim nevelése mellett. Főállásban dolgoztam könyvelőirodában, majd egy cégcsoportnál önálló könyvelőként, az utóbbi időben pedig egy nagykereskedelmi kft-nél könyvelek a napi irodai, pénzügyi feladatok ellátása mellett.

Idővel az “otthon” könyvelt vállalkozásaim száma jelentősen megemelkedett, továbbá a főállásomban is változások következtek be, így döntöttem amellett, hogy a Ügyfélkörömet bővítve önállóan folytatnám munkámat!

Vállalom Egyéni-, és Társas Vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások elkészítését! Amennyiben az Ügyfél igényli, akár helyi adatfeldolgozás (pl. heti 1-2 nap) is megoldható számomra!

Elérhetősége
Damina Anikó
aniko.zavadil@gmail.com
06306075817


Kémény szerelés, bélelés javítás  garanciával országosan

Aktív Kémény Kkt

Személyes elérhetőség

Budaörs Praktiker

Tel: 06 70 275-98 87

20130424_130401
Telephely: Budaörs praktiker

Ha szeretnél  gyönyörű szempillákat, esküvői sminket, szép körmöket, ajánlom figyelmedbe Wamberszki Krisztinát. Szakmailag felkészült, preciz, lelkiismeretes embert ismerhettem meg személyében. Bátran ajánlom mindenki számára.

Elérhetősége:

Vamberszki Krisztina

vamberszkikrisztina@gmail.com   0620 434 9205


reiki tanfolyamok

Pribula Anikó

Tel: 20 355 5838

aniko.pribula@gmail.com

Magamról:

Többéves szakmai gyakorlattal rendelkező pénzügyi tanácsadó vagyok. Szakmai gyakorlatomat az ING Biztosító Zrt.-nél szereztem. A biztosítási szakmában az ING szakmai képzésének komoly súlya van. Folyamatosan oktattak, és az oktatások anyagából rendszeresen vizsgázni kellett. Az ING-nél eltöltött idő és a rendszeres képzések stabil szakmai alapot adtak.

Ez jó volt, szerettem, de volt benne egy kis probléma. Az ING munkatársaként nem tudtam pl. jármű, vagy utasbiztosításokat adni az ügyfeleknek, hiszen az ING életbiztosításokkal, befektetésekkel foglalkozik. Ezeket az érveket gondolva váltottam és 2011 óta a Generali Biztosító Zrt.-nél folytattam pályafutásom. Célom, hogy ügyfeleim az információk teljes ismeretében tudjanak felelős döntést hozni. Legyen szó akár biztosításról, befektetésről, figyelembe kell venni az anyagi lehetőségeket és a választott konstrukció kockázatait.


Az általunk készített termékek összetétele:

Minden kozmetikumunk csak természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyek vegyszermentes gazdaságból származnak. Tehát, nem laborban előállított kémiai vegyületek. Ez azért fontos, mert az immunrendszerünk túl van terhelve mesterséges adalékanyagokkal, színező vegyületekkel, ún. állagjavító szerekkel. Ez a kozmetikumokra fokozottan igaz,.elég csak megnézni az összetevőket, és azt hogy mennyi ideig képesek elállni. Évekig. Ez csak úgy lehetséges ha telenyomják tartósítószerekkel.

Amit mi csinálunk, abban csak olyan alkotók vannak, amelyek a természetből származnak és /vagy a zsíralkotórészek hasonlóak vagy ugyanolyanok, mint ami a bőrben van. Ez azért fontos, mert a bőrnek nem kell külön “erőlködnie” ,hogy ezek felszívódjanak és nem kell külön lebontani. Vagyis nem terheli az anyagcserét.

1.  szőlőmag-olaj  + shea-vaj összetételű arckrém:                   30 ml : 1000 Ft

2. szemránckrém: ligetszépe-olaj+gránátalmaolaj+szőlőmag-olaj+shea-vaj+hialuronsav     

15 ml: 700 Ft

ez egy nagyon gazdag krém, ápol és táplál, a gránátalmaolaj a káros gyököket semlegesíti.

3.szemránckrém

mandulaolaj+sárgabarackolaj+kakaóvaj+shea-vaj+lenmagzselé                    15 ml: 700 Ft

4. testápoló: kakaóvaj+shea-vaj+avokádóolaj:          100 ml   1100 Ft

Nagyon fontos: akárki akármit ír: a szemránc képződést megállítani nem lehet, csak lassítani a folyamatot. Csak úgy ha a szem környékét különös gonddal ápoljuk. Amit hivatalosan ajánlanak a nagy kozmetikai cégek, az annyi , hogy a ráncokba “betöltődik” a krém és így látszólag “eltűnik”. Az esti mosakodásig.

Ha bármi kérdés van nagyon szívesen válaszolok.

A termékek megrendelhetők

Borsányi Katalin

katalin.borsányi@gmail.com


Szépvölgyi Gabriella

Pályázatírás, projektmenedzsment

06-70-631-7703

Pályázatírással kapcsolatos gyakorlatomat a Szegedi Tudományegyetem pénzügyi osztályán szereztem.

Tíz éve foglalkozom pályázatokkal és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyi elszámolásokkal.

2003-tól az előcsatlakozási alapokkal kapcsolatos Phare projektek lehívása. 2005-2006-ban

Tanulmányi Központ létrehozása Hódmezővásárhelyen 130 millió forintos Phare forrásból.

T.Á.M.O.P 4.2.2 , D.A.O.P és G.O.P projektek pénzügyi tervezésében vettem részt.

2005-ben elvégeztem a Corvinus Egyetem EU források és programmenedzsment képzését.



Turbó linkmegosztás - TurboBookmark.com

1 Comments

Hozzászólás