Egészség

Daganatos betegség esetén a reiki jótékony hatása

A mai világunkban egyre több ember küzd daganatos betegséggel.

A saját történeteim által szeretném bemutatni a reiki fantasztikus segítő hatását.

1996-ban halt meg az Apukám gégerákban. 2 és félévig, hol jobban volt, hol rosszabbul. Jelentős gyógyulás nem történt az életében. Sugárkezeléseket kapott. Nagyon bízott a kezelőorvosában. Bízott abban, hogy tud neki annyit segíteni, hogy meggyógyul. Az állapota a kezelések ellenére, egy idő után fokozatosan romlott. Majd gégemetszést kellett nála végrehajtani. Innen rohamosan leépült, már ő sem küzdött.

A morfium injekciók hatása, annak ellenére, hogy már nem volt magánál, igen rövid ideig hatottak. A kiszolgáltatottsághoz párosult a pelenka is. Az én megfogalmazásomban emberhez méltatlanul halt meg.

Nagyon hálás vagyok az Anyunak és a Testvéremnek, hogy amikor haldoklott végig ott voltak mellette. Én akkor nem bírtam végig nézni a halálát.

2003-ban meghalt a férjem májrákban. Neki is elég hosszú időszaka volt az, amikor panaszkodott, hogy jobb bordaív alatti fájdalmai vannak. Miután  kiderült, hogy mi  a gond, akkor Ő is kemoterápiát kért és kapott.

A kezelések elenére nagyon gyorsan romlott az állapota, mondtam neki, hogy inkább bennünk bízzon. A halála előtt másfél hónappal nagyon rossz állapotban vittem haza a kórházból.

Innentől kezdve vidékre hordtam, ahol reiki energiát kapott. A reiki energiának köszönhetően olyan szintre javult az állapota, hogy önállóan tudta ellátni saját magát. Sanax-ot és morfium tablettát csak ritkán kellett bevennie.

A karácsonyt úgy tudtuk eltölteni, hogy pacal pörköltet evett (ezt kért), amitől semmi baja nem lett. A kapcsolatunk még harmonikusabbá vált, sokat beszélgettünk, volt, amikor csak összebújva csendben voltunk, a másik közelsége volt a fontos. Mindenki számára csak kívánni tudom, ha ilyen helyzetben kerülnek, tapasztalják meg ezt az érzést. Nagyon sok erőt ad mindkét félnek.

Nem kellett morfium injekció, sem pelenka. Emberhez méltóan tudott meghalni. Az utolsó pillanatig el tudta látni önmagát, nem került kiszolgáltatott helyzetbe.

Minden ember számára, a saját megtapasztalásom alapján ajánlom a reikit, mint hatékonyan segítő alternatív gyógyítási lehetőséget.

Amióta tanítom és használom számtalanszor megmutatta már számomra hatékonyságát és azt, hogy valóban csak az történik azzal az emberrel, akit kezelünk, ami ott neki a legjobb.

Azt nem mondom, hogy akinek mennie kell, az meg fog gyógyulni,(felelőtlenség lenne) de a reiki képes egy emberhez méltó, minőségi életet biztosítani számára, élete utolsó napjaiban is.

A történeteimmel nem azt szeretném sugalni, hogy nincs szükségünk az orvosokra, viszont  a hagyományos orvoslást, együtt alkalmazva az alternatív terápiákkal, hatékonyabb eredményket érhetnénk el.

Bővebb információ olvasható a reikiről http://www.reikitanfolyamok.com oldalonreiki tanfollyam

reiki tanfolyam reiki tanfolyam

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s